
Ing. Josef Švajner
-
Pracoviště:
-
E-mail:
-
Telefon:+420 389 032 924
-
Budova:
-
Místnost:021501012 pracovna ped. 012 - 1. patro - Budova ZF a FROV
Na Sádkách 1780, 370 05 České Budějovice
navigovat
Projekty
Projekty lorem ipsum:
- lorem ipsum
- lorem ipsum
- lorem ipsum
Publikace
Detail publikace | Autoři | Název publikace | Rok | Druh publikace | Poddruh publikace |
---|---|---|---|---|---|
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Bjelková Marie ... Švajner Josef ... | Optimalizované postupy a metody zpracování semen vybraných minoritních olejnin na olej a zušlechtěné výrobky z výlisků | 2023 | CERTIFIKOVANÉ METODIKY A POSTUPY | Certifikovaná metodika |
Přejít na publikaci | Stupková Adéla Bárta Jan Jarošová Markéta ... Švajner Josef | Aktivita inhibitorů trypsinu u vybraných odrůd sóji | 2022 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Jarošová Markéta Švajner Josef ... | Oilseed Cake Flour Composition, Functional Properties and Antioxidant Potential as Effects of Sieving and Species Differences | 2021 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Jarošová Markéta Švajner Josef | Proteiny olejnatých pokrutin, jejich izolace a možnosti využití | 2021 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Jarošová Markéta ... Švajner Josef | Semena olejnin jako významný zdroj bílkovin pro potravinářské aplikace | 2020 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Jarošová Markéta Bártová Veronika Švajner Josef | VÝLISKY SEMEN LNU A KONOPÍ A JEJICH ZPRACOVÁNÍ NA MOUKY A BÍLKOVINNÉ KONCENTRÁTY | 2019 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Lorenc František ... Švajner Josef | Antioxidant activity of potato tubers (Lolanum tuberosum) and hydrolysates of potato proteins | 2018 | KAPITOLA V KNIZE | Kapitola v odborné monografii |
Přejít na publikaci | Bártová Veronika Bárta Jan Vlačihová Andrea ... Švajner Josef | Proteomic characterization and antifungal activity of potato tuber proteins isolated from starch production waste under different temperature regimes | 2018 | ČLÁNEK V PERIODIKU | Článek odborný |
Přejít na publikaci | Bárta Jan Bártová Veronika Lorenc František ... Švajner Josef | Antioxidační aktivita hlíz bramboru (Solanum tuberosum) a hydrolyzát bramborových bílkovin | 2017 | KAPITOLA V KNIZE | Kapitola v odborné monografii |
Strana 1 z 1