• Úvod
  • Univerzita
  • Organizační struktura

Katedra potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů (051850)

Vedoucí pracoviště

doc. Ing. Pavel Smetana Ph.D. (vedoucí)

Zaměstnanci

Ing. Eva Baldíková Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Jan Bedrníček Ph.D. (odborný asistent)
doc. MVDr. Lucie Hasoňová Ph.D. (docent)
Ing. Simona Janoušek Honesová (technik)
Ing. Dana Jirotková Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Hana Kábelová (asistent)
Dr. Ing. Jaromír Kadlec (odborný asistent)
Ing. František Lorenc Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Vlastimil Nohejl (asistent)
Ing. Eva Petrášková Ph.D. (odborný asistent)
Ing. Jana Rajchmanová (technik)
prof. Ing. Eva Samková Ph.D. (profesor)
doc. Ing. Pavel Smetana Ph.D. (vedoucí)
Ing. Kateřina Vladařová (vědecký, výzkumný a vývojový asistent)
RNDr. Naděžda Vrchotová CSc. (vědecký, výzkumný a vývojový pracovník)
Bc. Anna Dušková (sekretář)

Podřízená pracoviště

Výukový minipivovar
Muzeum pivovarnictví

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel.+420 389 032 191 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 389 032 191 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.jcu.cz

© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1