Browse IS/STAG - Portál JU

Skip to page content
Website JU
Portal title page JU
Anonymous user Login Česky
User support contact
Browse IS/STAG
Login Česky
User support contact
  • Welcome
  • Browse IS/STAG
  • Evaluation results
  • Applicant
  • Graduate
  • IPS
  • E-learning
  • Aplikace StuduJU
Welcome
Browse IS/STAG
Management reactionGlobal survey resultsPublished survey resultsService evaluation results
Information for applicantsElectronic applicationECTS arrivalsCourse catalog
Getting startedAlumni ClubAbsolvent - website
IPS
E-learning
Aplikace StuduJU

1st level navigation

  • Welcome
  • Browse IS/STAG
  • Evaluation results
  • Applicant
  • Graduate
  • IPS
  • E-learning
  • Aplikace StuduJU
User disconnected from the portal due to long time of inactivity.
Please, click this link to log back in
(sessions are disconnected after 240 minutes of inactivity. Note that mobile devices may get disconnected even sooner).

Browse IS/STAG (S025)

Help

Main menu for Browse IS/STAG

  • Programmes and specializations.
  • Courses
  • Departments
  • Lecturers
  • Students
  • Examination dates
  • Timetable events
  • Theses, selected item
  • Pre-regist. study groups
  • Rooms
  • Rooms – all year
  • Free rooms – Semester
  • Free rooms – Year
  • Capstone project
  • Times overlap
  •  
  • Title page
  • Calendar
  • Help

Search for a Thesis

Print/export:  Data export to PDF format - which you can print easily... Bookmark this link in your browser so that you may quickly load this IS/STAG page in the future.
Only logged-in user will see student personal numbers.

Dates found, count: 1

Search result paging

Found 1 records Print Export to xls List URL
  Surname Name Title Thesis status   Supervisors Reviewers Type of thesis Date of def. Title
Student Type of thesis - - - - - - - - - -
Item shown in detail VLADAŘOVÁ Includes the selected person into the timetable overlap calculation. Kateřina Bussines plan of food truck Bussines plan of food truck Thesis finished and defended successfully (DUO).   Březinová Monika - Bachelor's thesis 1599602400000 09.09.2020 Bussines plan of food truck Thesis finished and defended successfully (DUO).
Kateřina VLADAŘOVÁ Bachelor's thesis 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX

Thesis info Podnikatelský záměr pojízdná prodejna

  • Basic data
The document you are accessing is protected by copyright law. Unauthorised use may lead to criminal sanctions.
Name VLADAŘOVÁ Kateřina Includes the selected person into the timetable overlap calculation.
Acad. Yr. 2018/2019
Assigning department KKM
Date of defence Sep 9, 2020
Type of thesis Bachelor's thesis
Thesis status Thesis finished and defended successfully (DUO). Thesis finished and defended successfully (DUO).
Completeness of mandatory entries - All mandatory fields for this Thesis are filled in.
Main topic Podnikatelský záměr pojízdná prodejna
Main topic in English -
Title according to student Podnikatelský záměr pojízdná prodejna
English title as given by the student Bussines plan of food truck
Parallel name -
Subtitle -
Supervisor Březinová Monika, Ing. Ph.D.
Annotation Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru, kterým je pojízdná prodejna. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a aplikační. V teoretické části jsou definovány pojmy vážící se k tématu bakalářské práce. Mezi tyto pojmy patří podnikání, podnikatel, živnost, obchodní závod, obchodní firma, malé a střední podnikání, pojízdná prodejna, podnikatelský plán a jeho struktura. V aplikační části je vypracován podnikatelský plán pojízdné prodejny, která by řešila problém nákupní nedostupnosti v malých obcích. V práci je použita SWOT analýza, Porterův model pěti sil a analýza zákazníků.
Annotation in English The topic of this bachelor thesis is the development of a business plan, which is a food truck. The thesis is divided into two parts, theoretical and application. In the theoretical part are defined terms related to the topic of the thesis. These terms include entrepreneurship, entrepreneur, trade, workshop, business company, small and medium-sized enterprise, food truck, business plan and its structure. The application part consists of the business plan itself of the food truck, which would solve the problem of shopping unavailability in small villages. The thesis uses SWOT analysis, Porter's five forces model and customer analysis.
Keywords analýza zákazníků, podnikatelský záměr, podnikatelský plán, pojízdná prodejna, Porterův model pěti sil, SWOT analýza
Keywords in English customer analysis, business idea, business plan, food truck, Porter's five forces analysis, SWOT analysis
Length of the covering note 47 s. (63 345 znaků)
Language CZ
Annotation
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru, kterým je pojízdná prodejna. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a aplikační. V teoretické části jsou definovány pojmy vážící se k tématu bakalářské práce. Mezi tyto pojmy patří podnikání, podnikatel, živnost, obchodní závod, obchodní firma, malé a střední podnikání, pojízdná prodejna, podnikatelský plán a jeho struktura. V aplikační části je vypracován podnikatelský plán pojízdné prodejny, která by řešila problém nákupní nedostupnosti v malých obcích. V práci je použita SWOT analýza, Porterův model pěti sil a analýza zákazníků.
Annotation in English
The topic of this bachelor thesis is the development of a business plan, which is a food truck. The thesis is divided into two parts, theoretical and application. In the theoretical part are defined terms related to the topic of the thesis. These terms include entrepreneurship, entrepreneur, trade, workshop, business company, small and medium-sized enterprise, food truck, business plan and its structure. The application part consists of the business plan itself of the food truck, which would solve the problem of shopping unavailability in small villages. The thesis uses SWOT analysis, Porter's five forces model and customer analysis.
Keywords
analýza zákazníků, podnikatelský záměr, podnikatelský plán, pojízdná prodejna, Porterův model pěti sil, SWOT analýza
Keywords in English
customer analysis, business idea, business plan, food truck, Porter's five forces analysis, SWOT analysis
Research Plan Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru na realizaci a provoz pojízdné prodejny, včetně všech požadovaných příloh při jeho podání. Součástí práce bude analýza věcných náležitostí, nezbytných k úspěšnému zpracování a podání podnikatelského záměru. Metodický postup:\\ 1. Úvod.\\ 2. Cíle práce a metodika.\\ 3. Literární přehled.\\ 4. Vlastní práce.\\ 5. Závěr a diskuze.\\ 6. Seznam literatury.\\
Research Plan
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru na realizaci a provoz pojízdné prodejny, včetně všech požadovaných příloh při jeho podání. Součástí práce bude analýza věcných náležitostí, nezbytných k úspěšnému zpracování a podání podnikatelského záměru. Metodický postup:\\ 1. Úvod.\\ 2. Cíle práce a metodika.\\ 3. Literární přehled.\\ 4. Vlastní práce.\\ 5. Závěr a diskuze.\\ 6. Seznam literatury.\\
Recommended resources FOTR, J.; SOUČEK, I. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, a.s., 2005. 356 s. ISBN 80-247-0939-2.\\ HINGSTON, P. Začněte podnikat. Přel. J. Langmajer. 1. vyd. Praha: Euromedia Group - Knižní klub, 2002. 192 s. ISBN 80-242-0838-5.\\ WUPPERFELD, U. Podnikatelský plán pro úspěšný start. Přel. J. Pondělíček. 1. vyd. Praha: Management Press, 2003. 160 s. ISBN 80-7261-075-9.\\ SYNEK, M. a kol. Nauka o podniku. Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze, 1997. 384 s. ISBN 80-7079-776-2.\\ VÁGNER, I. Systém managementu. 2. přeprac. vyd. Brno: Masarykova univerzita, právnická fakulta, 2007. 434 s. ISBN 978-80-210-4264-3.\\ FORET, M. et al. Marketing: Distanční studijní opora. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, ekonomicko-správní fakulta, 2004. 178 s. ISBN 80-210-3500-\\
Recommended resources
FOTR, J.; SOUČEK, I. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, a.s., 2005. 356 s. ISBN 80-247-0939-2.\\ HINGSTON, P. Začněte podnikat. Přel. J. Langmajer. 1. vyd. Praha: Euromedia Group - Knižní klub, 2002. 192 s. ISBN 80-242-0838-5.\\ WUPPERFELD, U. Podnikatelský plán pro úspěšný start. Přel. J. Pondělíček. 1. vyd. Praha: Management Press, 2003. 160 s. ISBN 80-7261-075-9.\\ SYNEK, M. a kol. Nauka o podniku. Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze, 1997. 384 s. ISBN 80-7079-776-2.\\ VÁGNER, I. Systém managementu. 2. přeprac. vyd. Brno: Masarykova univerzita, právnická fakulta, 2007. 434 s. ISBN 978-80-210-4264-3.\\ FORET, M. et al. Marketing: Distanční studijní opora. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, ekonomicko-správní fakulta, 2004. 178 s. ISBN 80-210-3500-\\
Týká se praxe No
Enclosed appendices -
Appendices bound in thesis maps, schemes, tables
Taken from the library Yes
Full text of the thesis
Appendices
Reviewer's report
Supervisor's report
Defence procedure record -
Defence procedure record file

University

  • About university
  • Management
  • Faculties
  • Other constituent parts
  • University bodies
  • Development
  • Media and PR
  • Official notice board
  • Documents
  • Partners and cooperation
  • Employees
  • Alumni
  • Careers
  • Calendar
  • FAQs
  • ServiceDesk JU
  • Cookies

Admissions

  • Admission procedure
  • Language, preparatory & other courses
  • FAQs
  • Contacts for applicants

Study at USB

  • About studies
  • Student life
  • Services and facilities
  • Degree programmes
  • Double/joint degrees
  • Exchange programmes
  • Language, preparatory & other courses
  • Lifelong learning - general description
  • Summer schools
  • FAQs
  • Contact us

Science and Research

  • Scientific board
  • Honorary doctorates
  • Technology transfer
  • Faculty magazines
  • EURAXESS Service Centre
  • HR AWARD - HRS4R

Login

  • IS/STAG
  • E-learning
  • Office 365+
Logo EU
Sylabus předmětu
Nahrávám / Loading...
Dohledávač
Nahrávám...