Cílem diplomové práce bylo popsat výhody, nevýhody, omezení a možnosti, které přináší podnikání v systému franchising. Tato práce byla vytvořena ve spolupráci s konkrétním podnikatelem.
Anotace v angličtině
The aim of this diploma theses has been to assess the advantages, disadvantages, restrictions and opportunities of making business in the franchise system. This theses has been created in cooperation with concrete entrepreneur.
Klíčová slova
franchisa, franchisant, franchisor, výhody a nevýhody
Klíčová slova v angličtině
franchise, franchisee, franchisor, advantages and disadvantages
Rozsah průvodní práce
86
Jazyk
CZ
Anotace
Cílem diplomové práce bylo popsat výhody, nevýhody, omezení a možnosti, které přináší podnikání v systému franchising. Tato práce byla vytvořena ve spolupráci s konkrétním podnikatelem.
Anotace v angličtině
The aim of this diploma theses has been to assess the advantages, disadvantages, restrictions and opportunities of making business in the franchise system. This theses has been created in cooperation with concrete entrepreneur.
Klíčová slova
franchisa, franchisant, franchisor, výhody a nevýhody
Klíčová slova v angličtině
franchise, franchisee, franchisor, advantages and disadvantages
Zásady pro vypracování
Cíl práce
Posouzení kladů a záporů, omezení a možností podnikání v systému Franchising v konkrétním podniku.
Metodika práce
1. Studium odborné literatury
2. Analýza a zhodnocení zkoumaného podniku
3. Zhodnocení a doporučení
4. Závěr
Rámcová osnova
1. Úvod, 2. Literární přehled, 3. Cíl a metodika práce, 4. Vlastní práce, 5. Zhodnocení, 6. Doporučení, 7. Závěr, 8. Použitá literatura, 9. Přílohy
Zásady pro vypracování
Cíl práce
Posouzení kladů a záporů, omezení a možností podnikání v systému Franchising v konkrétním podniku.
Metodika práce
1. Studium odborné literatury
2. Analýza a zhodnocení zkoumaného podniku
3. Zhodnocení a doporučení
4. Závěr
Rámcová osnova
1. Úvod, 2. Literární přehled, 3. Cíl a metodika práce, 4. Vlastní práce, 5. Zhodnocení, 6. Doporučení, 7. Závěr, 8. Použitá literatura, 9. Přílohy
Seznam doporučené literatury
LOEBL, Z., LUKAJOVÁ, D.: Franchising: úspěch bez čekání. Praha: Grada Publishing, 1994, ISBN: 80-7169-050-3
TURNEROVÁ, L.: Odborný průvodce franšízinkem. Praha: Nakladatelství Hlaveš, 2002, ISBN: 80-238-5712 -6
BARROW, C.: Základy drobného podnikání. Praha: Grada Publishing, 1995 ISBN: 80-7169-232-8
ŠTENSOVÁ, A.: Franchising: parterstvo prinášajúce úspech. Bratislava: Ekonóm, 2006, ISBN: 80-225-2247-3
ŘEZNÍČKOVÁ, M.: Franchising: podnikání pod cizím jménem. Praha: C. H. Beck, 1999, ISBN: 80-7179-257-8
Seznam doporučené literatury
LOEBL, Z., LUKAJOVÁ, D.: Franchising: úspěch bez čekání. Praha: Grada Publishing, 1994, ISBN: 80-7169-050-3
TURNEROVÁ, L.: Odborný průvodce franšízinkem. Praha: Nakladatelství Hlaveš, 2002, ISBN: 80-238-5712 -6
BARROW, C.: Základy drobného podnikání. Praha: Grada Publishing, 1995 ISBN: 80-7169-232-8
ŠTENSOVÁ, A.: Franchising: parterstvo prinášajúce úspech. Bratislava: Ekonóm, 2006, ISBN: 80-225-2247-3
ŘEZNÍČKOVÁ, M.: Franchising: podnikání pod cizím jménem. Praha: C. H. Beck, 1999, ISBN: 80-7179-257-8