- Následující požadované údaje nejsou u této VŠKP vyplněny: Název v angličtině, Anotace, Anotace v angličtině, Klíčová slova, Klíčová slova v angličtině
Úvod: Stručný nástin významu tématu a cíl práce. Cílem práce bude podrobný rozbor problematiky chovu, zpracování a prodeje pstruha.
Zároveň bude sledován tok suroviny od výrobce k zákazníkovi a možnosti zvýšení spotřeby tohoto druhu v České republice. V této oblasti je detailnější poznání trhu velmi žádaným poznatkem. Literární přehled: zhodnocení významu způsobu a podmínek chovu pstruha, vliv na kvalitu získávané suroviny. Nároky spotřebitele na kvalitu a cenu. Diskuse: porovnání vlastních poznatků s literárními údaji a posouzení možností praktického uplatnění dosažených výsledků, poznatků a doporučení. Závěr: Přehledné shrnutí nejdůležitějších poznatků, závěrů a doporučení, vyplývajících z řešené problematiky. Seznam použité literatury: V abecedním řazení podle ČSN 01 01 97 "Bibliografická citace" Obsah: Uvedení stran jednotlivých kapitol práce.
Zásady pro vypracování
Úvod: Stručný nástin významu tématu a cíl práce. Cílem práce bude podrobný rozbor problematiky chovu, zpracování a prodeje pstruha.
Zároveň bude sledován tok suroviny od výrobce k zákazníkovi a možnosti zvýšení spotřeby tohoto druhu v České republice. V této oblasti je detailnější poznání trhu velmi žádaným poznatkem. Literární přehled: zhodnocení významu způsobu a podmínek chovu pstruha, vliv na kvalitu získávané suroviny. Nároky spotřebitele na kvalitu a cenu. Diskuse: porovnání vlastních poznatků s literárními údaji a posouzení možností praktického uplatnění dosažených výsledků, poznatků a doporučení. Závěr: Přehledné shrnutí nejdůležitějších poznatků, závěrů a doporučení, vyplývajících z řešené problematiky. Seznam použité literatury: V abecedním řazení podle ČSN 01 01 97 "Bibliografická citace" Obsah: Uvedení stran jednotlivých kapitol práce.
Seznam doporučené literatury
Zákon č.110/1997 Sb. O potravinách a tabákových výrobcích, včetně příslušných novelizací.
Buchtová,H.: Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Brno, VFU 2001
Vácha,F.: Zpracování ryb. Č.Budějovice. JU v Českých Budějovicích 2000
Ingr,I.: Jakost a zpracování ryb. Brno, MZLU 2004
Seznam doporučené literatury
Zákon č.110/1997 Sb. O potravinách a tabákových výrobcích, včetně příslušných novelizací.
Buchtová,H.: Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Brno, VFU 2001
Vácha,F.: Zpracování ryb. Č.Budějovice. JU v Českých Budějovicích 2000