Zúčastněte se majálesového průvodu!

Od pondělí 30. 4. do soboty 5. 5. se koná 9. ročník Budějovického Majálesu - studentského festivalu hudby, divadel, umění a zábavy. Záštitu nad letošním ročníkem jednoho z největších neziskových festivalů v České republice převzal rektor Jihočeské univerzity prof. Libor Grubhoffer.

Univerzita se tak poprvé zapojí do majálesového dění. Kromě výstavy fotografií v tanečním prostoru Kredance mají studenti možnost zúčastnit se majálesového průvodu. Univerzitní část vyrazí v pátek 4. 5. v 11 hodin od Akademické knihovny k letnímu kinu Háječek. Odtud půjde společně se středoškolskými studenty oficiální trasou průvodu. Téma kostýmů a převleků je "květinové děti", zúčastnit se je možné i bez kostýmu.

Informace o univerzitní části majálesového průvodu na facebooku


 

Více o Budějovickém Majálesu 2012:

Budějovický Majáles je jedním z největších multikulturních festivalů v České republice – každoročně jej navštíví až 10 000 lidí. Je unikátní svou koncepcí nekomerční a nezávislé akce, na kterou má každý vstup zcela zdarma a která sází na originální a inovativní program. Festvial organizuje Studentské kulturní sdružení České Budějovice.

30.duben až 5 květen 2012
dvoudenní open air festival
kapely - divadla - streetart
průvod a volba krále v pátek 4. května

Oficiální stránky Budějovického Majálesu

Oficiální stránka Budějovického Majálesu na facebooku