Budějovický ORIENTakčníEXPRESS - akce pro všechny studenty prvního ročníku!

Jsi v prvním ročníku bakalářského studia na Jihočeské univerzitě? Chceš se zorientovat v centru Českých Budějovic a poznat vybrané kluby a divadla? Seznámit se s novými lidmi? Pak právě pro Tebe je určen první ročník Budějovického ORIENTakčníhoEXPRESSU pro prváky, který připravila Jihočeská univerzita ve spolupráci se statutárním městem České Budějovice a občanským sdružením Budějovice kulturní. Záštitu nad akcí přijal primátor statutárního města České Budějovice Mgr. Juraj Thoma.

V týdnu od 10. do 16. října 2011 je pro Tebe připravena řada akcí - koncerty, workshopy, divadelní představení... Na některé se dostaneš úplně zadarmo, jiné mají pro Tebe připravenou slevu. A když budeš chtít, zúčastni se soutěže! Odpověz na deset otázek, které najdeš na soutěžním letáku, pošli je do 17. 10. na mail: orientexpress.cb@gmail.com a vyhraj permanentky, volné vstupenky a další ceny.

Jaké akce jsou připraveny? Kompletní program najdeš zde (formát pdf)

ZMĚNA V PROGRAMU: Komponovaný taneční večer Bolero se uskuteční v Jihočeském divadle ne ve středu 12.10, ale ve čtvrtek 13. 10. od 19:00.

Nedělní listování s R. Fulghumem v Jihočeském divadle od 18:00 je již zcela vyprodané, podařilo se zajistit stejnou slevu i na přidané listování, které se uskuteční na stejném místě od 20:00.

Jak získáš slevu na vstupy? Stačí se prokázat studentskou kartou/kartou ISIC vydanou Jihočeskou univerzitou s platností od září nebo října 2011 a soutěžním letákem ORIENTakčníhoEXPRESSU.

Kde získáš soutěžní leták? Letáky budou rozdávat na fakultách členové Studentské rady. Pokud by se k Tobě leták nedostal, můžeš si ho vyzvednout v Akademické knihovně - v přízemí u info pultu a u obou výpujčních pultů - nebo na recepci Rektorátu a Filozofické fakulty (Branišovská 31a, nové budovy v kampusu přímo u zastávky Jihočeská univerzita).

Máš další otázky? Sleduj ORIENTakčníEXPRESS na Facebooku  (https://www.facebook.com/event.php?eid=110497172393036) nebo přijď v pondělí 10. října mezi 18:00-19:00 do Studentského univerzitního divadla (Hroznová 8, http://www.divadlo-sud.cz/) - budeme tam, abychom Ti vše vysvětlili a pomohli.

Druhý týden v říjnu je věnován Vám, prváci. Doufáme, že si ho užijete!

Za organizační tým Budějovického ORIENTakčníhoEXPRESSU
Jiří Váňa
oddělení vnějších vztahů a komunikace Jihočeské univerzity