Volejbalový marathon o Pohár Jihočeské univerzity zná vítěze

Celkem 25 fakultních týmů se utkalo ve 2012 minut dlouhém Volejbalovém marathonu o Pohár Jihočeské univerzity 2012. Turnaj pořádaný v rámci oslav 20. výročí založení univerzity byl zahájen ve čtvrtek 1. března v 6:00 a skončil v pátek 2. března v 15:32. Absolutním vítězem se stal tým Kocobal z Přírodovědecké fakulty.

Slavnostního zakončení akce se zúčastnili a poháry jednotlivým úspěšným týmům předávali prof. T. Polívka, prorektor pověřený vedením JU, a děkanka Zdravotně sociální fakulty prof. V. Tóthová. Statutární město České Budějovice, partnera akce, reprezentoval primátor Mgr. J. Thoma.

Jak hodnotí turnaj hlavní organizátor Lukáš Martinek, student Zdravotně sociální fakulty? "Nebojím se říct, že turnaj proběhl maximálně úspěšně. Zázemí sportovní haly bylo skvěle připravené a spolupráce s personálem příjemná. Organizační tým byl bezchybný a díky tomu se podařilo přesně dodržovat časový harmonogram. K tomu přispěli největší měrou i samotní hráči, kteří nastupovali na jednotlivá klání přesně a s dobrou náladou. Ne každý zvolil originální kostým, nicméně právě ti, kteří se snažili, vytvořili výbornou atmosféru a udělali z této sportovní akce skvělou zábavu.

Vítám vstřícný přístup vedení univerzity, díky kterému se ukázalo, že i tak mladá instituce dokáže v podobných akcích konkurovat starším a větším univerzitám. Chci ještě jednou poděkovat za podporu městu České Budějovice, Jihočeské univerzitě a Zdravotně sociální fakultě.

Vzhledem k úspěchu akce můžu slíbit, že ji v příštím roce zopakujeme. Všichni zájemci o putovní Pohár Jihočeské univerzity se už teď mohou začít připravovat na 2013 minut dlouhé klání!"

Fotogalerie z úvodních zápasů Volejbalového marathonu o Pohár Jihočeské univerzity 2012

volejbal1.jpg

volejbal2.jpg

volejbal4.jpg

volejbal5.jpg


Fotogalerie ze slavnostního zakončení a předávání pohárů

IMG_7244.JPG

Připravené poháry pro vítěze jednotlivých kategorií

IMG_7290.JPG

Děkanka ZSF JU prof. V. Tóthová dekoruje 2. tým v soutěži o nejlepší kostýmy - Hawajské princezny

IMG_7305.JPG

Soutěž o nejlepší kostýmy vyhrál tým Happynky, ceny hráčkám předal prorektor JU prof. T. Polívka

IMG_7372.JPG

Putovní pohár pro vítěze turnaje převzal z rukou primátora Českých Budějovic Mgr. J. Thomy tým Kocobal

IMG_7402.JPG

Společné foto vítězného týmu a zástupců institucí, které konání turnaje podpořily (zleva prorektor prof. T. Polívka, primátor Mgr. J. Thoma a děkanka prof. V. Tóthová)