Diplomky na stojáka - projekt, který Vám umožní veřejně prezentovat svou diplomovou práci

Pilotní ročník projektu Diplomky na stojáka, který se uskuteční v květnu a červnu roku 2013, nabízí studentům vysokých škol možnost veřejně prezentovat své diplomové práce.

Studenti nemají příliš mnoho příležitostí sdílet nové poznatky a prezentovat širší veřejnosti svoje výstupy, a to navíc v takové formě, která by veřejnost zaujala. Zvlášť na škodu je to v případech velmi inovativních výsledků, které by bylo vhodné obratem využít v praxi. Ambicí tohoto projektu je dát studentům prostor své práce veřejně prezentovat před širším publikem a nabídnout, diskutovat a sdílet své objevy dál. Formou atraktivních prezentací moderního stylu přednášet výjimečné poznatky ze studentských prací veřejnosti a zábavnou formou tak otevírat veřejnou a zároveň odbornou diskusi nad nimi.

Projekt je zcela zdarma, stačí do 8. května vyplnit přihlášku na webových stránkách projektu. Z přihlášených studentů odborná porota vybere 16-20, pro které je připraven seminář k přípravě prezentace. Samotné prezentace se uskuteční v termínech 30. května, 6.,13. a 20. června (v každém dnu 4-5 prezentací). Studenti mohou získat zajímavé ceny - například finanční podporu jejich studijních cest atp.

Oficiální stránky projektu Diplomky na stojáka