Blíží se výměna identifikačních karet na JU a ISIC TOUR

Informace k blížící se výměně identifikačních karet na JU. Přijďte se poinformovat 10.5.2007 k menze JU na ISIC TOUR o možnostech, které vám nabízí ISIC karta!

Již nyní startuje na JU výměna všech identifikačních karet za karty nové - modernější a bezpečnější. Studenti i učitelé na JU se mohou rozhodnout, zda nově budou chtít vydat ISIC/ITIC kartu (mezinárodní karta studenta/učitele) místo standardní identifikační karty JU.

Studenti mohou požádat o vydání karty ISIC osobně na pracovišti IPS CIT (budova auly JU - Bobík, tel. 389032117, e-mail: ips@jcu.cz) nebo e-mailem (ips@jcu.cz), a to nejpozději do 16.6.2007. V obou případech je však nutné vyplnit přihlášku uživatele identifikační karty (fotografie v tomto případě není zapotřebí - bude použita ta stávající).

Učitelé mohou požádat o vydání ITIC karty prostřednictvím svých pracovišť (kateder, ústavů) nejpozději do 10.6.2007.

20.-22.7.2007 proběhne výměna čtecích zařízení v menze a výdejnách menzy a v dalších systémech na JU. Po tomto termínu již tedy bude možné používat pouze nové identifikační karty.

Výměna karet je bezplatná - vlastníci karet ISIC/ITIC platí pouze cenu licence (120/140 Kč).


Přijďte se poinformovat 10.5.2007 k menze JU na ISIC TOUR o možnostech, které vám nabízí ISIC karta! Více informací naleznete ZDE!